BKW

Referat: Våxtorps BOIS - BKW

Våxtorps BOIS – BK Walldia 200908

Så var det dags för ännu en match i Nivå 2 södra syd, det känns som om vi nästan spelar hela tiden, men det beror ju på det tighta spelschemat och att vi möter i stort sett samma lag i både A och B lagserien.

Matchens hemmalag Våxtorps BOIS har nästan alltid haft mycket ungdomar och 2020 verkar inte vara något undantag.

Walldia kommer till spel med följande trupp: Jocke, Egzon, Jakob, Emanuel, Linus, Antonio,Victor, Simon, Kalle, Eldin,Sakhi.
Avb, Nderim, Viggo, Kenan, Zett.

Vi är obesegrade hittills i B-serien. Det kan man inte fatta när man ser vad Walldianerna åstadkommer i Våxtorp denna tisdagkväll när hösten hägrar.

Det är den sämsta insats jag sett i år. Vi skapar INGENTING, medan Våxtorp agerar som ett lag.

Hemmalaget tar också ledningen efter en kvart när en vit/blå tar sig igenom Walldia försvaret och kolliderar - hakas upp av Egzon som samtidigt skadar sig i knät så han får bryta matchen.
Domaren dömer straff ,Våxtorp sätter straffen och tar ledningen med 1-0.

Lucas Persson ökar på till 2-0 efter ytterligare en kvart och Walldia har samtidigt på den halvtimmen inte skapat ett dugg.
Typiskt för dagen är att Våxtorp är inte nöjda med en tvåmålsledning utan kommer i våg efter våg och jobbar verkligen som ett lag, medan Walldianerna mestadels agerar på egen hand.

Kniven vrids om ännu en gång och naturligtvis gör Walldia ett självmål också, Jocke gör en fotparad på ett skott som studsar på Simon och i mål, 3-0.

Räddningen kommer i form av pausvila. Dessutom bjuds truppen på en hårfön a`la Tanne.

Andra halvlek blir lite bättre men så långt som till att reducera kommer vi inte.
Det är knappt nära eftersom vi inte skapar något vettigt framåt.

Det enda tillfället som kunde gett en reducering är i 86:e min när Viggo avslutar med styrfart
och bollen tar i insidan av stolpen och ut…